Show menu
08 11 2022

Musketiers album behaalt 1.000.000 streams

Het album ‘Musketiers’ van de band Musketiers heeft 1.000.000 streams op Spotify behaald. De band bedankt via Instagram hun luisteraars voor het vele streamen.

De band Musketiers, bestaande uit Paskal Jakobsen, Bertolf Lentink, Paul de Munnik en Daniël Lohues, bracht eind september hun debuutalbum ‘Musketiers’ uit. Het album is onder andere te beluisteren op Spotify en verkrijgbaar op CD en vinyl.

Paskal Jakobsen is de grote aanjager van Musketiers. Na drie decennia met BLØF groeide in hem de behoefte er iets naast te doen. Na wat belletjes had hij al snel zijn vrienden Bertolf Lentink, Paul de Munnik en Daniël Lohues bij hem thuis over de vloer. Paul de Munnik: “We hebben eerst drie kwartier aan zijn keukentafel gezeten over wat het ongeveer moest worden”. Bertolf vervolgt: “En toen zijn we maar een liedje gaan maken”. Paskal Jakobsen: “We begonnen elke dag met niets en aan het eind van de dag waren we blij verrast met wat die dag had opgeleverd. Wij voelden verwantschap met elkaar. Ik hoop dat de mensen het plezier van het maken terug horen op het album”.

Beluister ‘Musketiers’ op Spotify.

Share on