Show menu
17 06 2022

Release: Musketiers – Noordeloos (single)

Vandaag is de nieuwe single ‘Noordeloos’ van Musketiers uit gekomen. De single is onder andere te beluisteren op Spotify.

Vandaag brengen Paskal Jakobsen, Bertolf Lentink en Paul de Munnik onder de naam ‘Musketiers’ hun nieuwe single ‘Noordeloos’ uit. Het liedje is te beluisteren op onder andere Spotify en is daarnaast exclusief voor Record Store Day (zaterdag 18 juni) verkrijgbaar op 7” inch vinyl. Het drietal kondigt ook aan dat er op vrijdag 23 september een album uit zal komen van Musketiers.

Waar op ‘Noordeloos’ wordt bezongen hoe je, in een relatie, soms de weg kwijt kunt raken is het muzikaal gezien steeds duidelijker welke richting de Musketiers hebben gekozen. Vergezeld door vierde Musketier Daniël Lohues hoor je vier topmuzikanten die elkaar de ruimte gunnen en elkaar vinden in een voorliefde voor warme gitaren, buizenversterkers, orgels, samenzang en een hele hoop muziekgeschiedenis. Niet vreemd dus dat ‘Noordeloos’ ook exclusief voor Record Store Day op vinyl verschijnt. De 7” inch single waar ook ‘Terug Naar De Baai’ op staat is alleen op zaterdag 18 juni verkrijgbaar in de deelnemende platenzaken.

Over twee weken is Musketiers voor het eerst live te bewonderen als ze op Concert at SEA spelen. Daar zullen ze meer werk van het nieuwe album spelen. Paskal Jakobsen vertelt hierover: “Dit is de enige show die we spelen deze zomer en ik kijk er enorm naar uit om samen met Bertolf en Paul deze liedjes voor het publiek te gaan spelen. En al helemaal op een voor mij zo bekend terrein natuurlijk”.

Naast het optreden op Concert at SEA zal Musketiers komend najaar te zien zijn in theaters door heel Nederland. De kaarten voor deze tour zijn verkrijgbaar via www.musketiersband.nl

Share on