Show menu
13 07 2020

Häagen Dazs – Don’t Hold Back

Don’t Hold Back!

Check out this great rendition of world famous banger ‘Galvanize’ from the Chemical Brothers especially made for this brand new international Häagen Dazs commercial.

Did you know?

The track features a distinct Moroccan Chaabi string sample from Najat Aatabou’s song “Hadi Kedba Bayna (Obvious lie)”.

Share on           

03 07 2020

Maarten van Damme tekent bij Pennies From Heaven

Met open armen mogen we Maarten van Damme verwelkomen bij Pennies From Heaven. Sinds 2017 maakt hij deel uit van de band Racoon en heeft hij o.a. meegeschreven aan de huidige hitsingle “Het Is Al Laat Toch”. Wat ons betreft zijn Maarten Van Damme en Pennies From Heaven uit hetzelfde hout gesneden, proost op de mooie muziek en een vruchtbare samenwerking.

 

Share on           

11 05 2020

Jett Rebel werkt aan album Hall & Oates

Jett Rebel werkt aan een nieuw album van het Amerikaanse duo Hall & Oates. Daryl Hall heeft het bijzondere nieuws bevestigd aan muziekmagazine Ultime Classic Rock. Daryll Hall zegt tegen het online-muziekplatform dat hij al aan zeven nieuwe nummers heeft gewerkt met het ‘genie’. ‘HIj is een van de beste mensen met wie ik gewerkt heb’, aldus Hall.

Share on           

04 05 2020

‘Zoutelande’ op 1 in Top 100 van de Radio 2 Top 30

Wat een unieke en bijzondere prestatie!

‘Zoutelande’ is de grootste klassieker in de Top 100 van de Radio 2 Top 30.

De Radio 2 Top 30 in België bestaat 50 jaar en dat ging niet onopgemerkt voorbij! Op 2 mei presenteerde Peter Hermans de meest populaire liedjes uit de legendarische Radio 2 Top 30.

Share on