Show menu
18 08 2022

Benny Sings bereikt 2 miljoen luisteraars per maand

[update 25-08-22: de teller staat inmiddels op 3 miljoen+]

Een mooie mijlpaal voor Benny Sings: zijn aantal maandelijkse luisteraars op Spotify is de 2 miljoen gepasseerd.

Met onder meer ‘Loving Is Easy‘ (met Rex Orange County), ‘Big Brown Eyes‘, ‘Rolled Up‘ (met Mac DeMarco) en ‘Sunny Afternoon‘ bereikt Benny Sings fans van over de hele wereld. De meeste van zijn luisteraars zitten in London, Los Angeles, Amsterdam, Sydney en Melbourne.

Over Benny Sings

De Amsterdamse artiest, songwriter & producer Benny Sings mag artiesten als John Mayer, Rita Ora, Anderson .Paak en Jamie Cullum tot zijn fanbase rekenen. Met zijn liedjes behaalde hij al meer dan 750 miljoen streams op Spotify. Recent scoorde hij een Nummer 1 album in de UK als producer en mede componist van het album ‘WHO CARES?’ van Rex Orange County. De lo-fi pop songs zijn kenmerkend voor het geluid van Benny Sings en werden gebruikt in series als Love Life (HBO), Easy (Netflix) en in Apple, Kirin en Google Nest campagnes.

Benny Sings heeft deze zomer een tour in de Verenigde Staten gedaan langs onder meer Outside Lands Music Festival in San Francisco en was hij special guest bij Rex Orange County in de Hollywood Bowl. Dit najaar doet de tour nog onder meer Japan en Mexico aan.

Share on