Show menu
12 01 2023

Benny Sings brengt videoclip uit voor Young Hearts

Vandaag is de nieuwe videoclip voor ‘Young Hearts’ van Benny Sings uitgekomen. De track was eerder al te beluisteren op Spotify, en heeft nu ook een videoclip.

In de clip wordt Benny als een robot bestuurd door een meisje met een afstandsbediening, die hem allerlei dingen laat doen voor haar. Dit is de derde single van zijn aanstaande album dat dit jaar uitkomt, waarop Benny Sings een samenwerking met producer Kenny Beats heeft opgezocht. De vocalen in het refrein van ‘Young Hearts’ komen van Remi Wolf.

Met de release van zijn nieuwe single ‘Young Hearts’ kondigt Benny Sings de release aan van zijn nieuwe gelijknamige album Young Hearts, dat zal verschijnen op vrijdag 24 maart 2023. De single wordt ondersteund door een videoclip.

Benny Sings: “Dit is één van mijn favoriete nummers op het album. Het gaat over twee jonge mensen die verslaafd raken aan crack, wat overigens niet autobiografisch is. Kenny Beats kwam op het idee om zangeres Remi Wolf te vragen voor het refrein, waarmee het nummer nog een extra boost kreeg.”

Eerder deelde Benny een oprechte, komische albumtrailer met daarin naast Benny ook de producer van het album: Kenny Beats. Beide video’s zijn geregisseerd door Bear Damen. Na de release van het ‘Young Hearts’ album gaat Benny op tour door Europa, waarbij hij ook een uitverkocht Paradiso in Amsterdam aandoet. Tickets voor deze shows zijn hier te koop.

‘Young Hearts’ is een album die de spontaniteit van een goed idee weergeeft, en het resultaat is van de unieke samenwerking van Benny met Kenny Beats. Beats is de drijvende kracht achter een breed scala aan releases van Dominic Fike, Ed Sheeran, Vince Staples, Rico Nasty, Denzel Curry en het in 2022 met een Grammy genomineerde album ‘CRAWLER’ van IDLES.

Share on