Show menu
28 10 2022

Benny Sings hernieuwt samenwerking met Pennies From Heaven en Soepermarkt Music

We zijn blij om te melden dat Benny Sings er voor heeft gekozen om zijn samenwerking met Pennies From Heaven en Soepermarkt Music voort te zetten. We kijken er erg naar uit om de komende jaren verder met elkaar aan het werk te gaan en Benny te ondersteunen in zijn wensen en behoeftes als songwriter. 

Over Benny Sings

De Amsterdamse artiest, songwriter & producer Benny Sings mag artiesten als John Mayer, Rita Ora, Anderson .Paak en Jamie Cullum tot zijn fanbase rekenen. Met zijn liedjes behaalde hij al meer dan 750 miljoen streams op Spotify. Zijn nieuwe single ‘The Only One‘ is gisteren uitgekomen. Dit jaar scoorde hij een Nummer 1 album in de UK als producer en mede componist van het album ‘WHO CARES?’ van Rex Orange County. De lo-fi pop songs zijn kenmerkend voor het geluid van Benny Sings en werden gebruikt in series als Love Life (HBO), Easy (Netflix) en in Apple, Kirin en Google Nest campagnes.

Benny Sings heeft deze zomer een tour in de Verenigde Staten gedaan langs onder meer Outside Lands Music Festival in San Francisco en was hij special guest bij Rex Orange County in de Hollywood Bowl. Dit najaar deed de tour nog onder meer Japan en Mexico aan.

Share on