Show menu
08 02 2023

Blaudzun komende maand in het theater met ‘NY-RIO-BERLIN’

Blaudzun gaat vanaf maart het theater in. In maart en april staat hij onder de titel ‘NY-RIO-BERLIN’ in heel Nederland met zijn band in het theater. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het theater.

Na 18 uitverkochte voorstellingen met Scapino Ballet in Carré en een zinderende clubtour afgelopen herfst, kijkt Blaudzun uit naar de laatste concertreeks rond zijn nieuwste album Lonely City Exit Wounds. Blaudzun zegt er zelf het volgende over. “Het theater leent zich perfect voor intieme versies van mijn liedjes. Naast mijn nieuwe album komen natuurlijk ook bekende songs voorbij als ‘Elephants’, ‘Promises of No Man’s Land’ en ‘Real Hero’. En wellicht speel ik ook nieuw materiaal”.

Blaudzun is de artiestennaam van Johannes Sigmond (1974). Hij brak door met het album ‘Heavy Flowers’ welke hem een Edison Award en 3FM Award opleverde. Zijn meest recente album ‘Lonely City Exit Wounds’ kwam op de eerste plaats binnen van de Album Top 100. Blaudzun tourde door heel Europa en stond op festivals als Lowlands, Pinkpop, Rock Werchter en sZiget Festival.

Voor meer informatie kijk op https://www.blaudzun.com/

Share on