Show menu
12 07 2022

KUZKO gaat samenwerking aan met Pennies From Heaven

We zijn blij dat Danique en Sam, die samen het synthpop duo KUZKO vormen, voor een samenwerking met Pennies From Heaven hebben gekozen. We kijken er naar uit de catchy songs van KUZKO te vertegenwoordigen!

Het Rotterdamse synthpop duo, bestaande uit Sam en Dani, staat bekend om hun eigenzinnige en vrolijke indie songs over maatschappijkritische onderwerpen, high school drama en cliché liefdesavonturen (zoals bandaffaires en vurige crushes). Maar wie bij drama aan ballades denkt komt bedrogen uit, want KUZKO weet zelfs hun melancholische gevoelens en kritische boodschappen te vertellen aan de hand van een speelse en dansbare set. Het liefst treden zij live op met hun vierkoppige band om zo het publiek op een reis door de verhalen van hun songs mee te nemen middels hun tot in de puntjes uitgewerkte en doordachte liveshow, inclusief: outfits in thema, simpele en foute danspasjes en zachte alpaca knuffels.

In 2021 brachten ze hun debuut-EP ‘Teardrops On The Dancefloor uit’ en op 28 januari 2022 verscheen de nieuwe single en bijbehorende videoclip ‘Penelope’. Het is de voorloper van een nieuwe EP die dit jaar uitkomt. ‘Penelope’ werd opgepikt door 3FM en de zender maakte de band meteen 3FM talent, net als clipzender MTV die KUZKO tot MTV Push act bombardeerde. Eén ding is zeker, een optreden van KUZKO is een gegarandeerd feestje. Dat bewezen ze onder meer al live op 3FM en 3voor12, de Popronde en met hun optreden op Noorderslag 2022 en Concert At Sea 2022.

Share on