Show menu

Paul de Munnik over al zijn projecten in corona-tijd

Paul de Munnik is misschien wel dé hardst werkende artiest geweest in corona-tijd. Hij was onlangs te gast bij NPO Radio 1 om daar over te vertellen.

Paul de Munnik heeft de afgelopen twee jaar niet stilgezeten: een solo carrière, optreden met The Streamers en Vrienden van Amstel Live, een EP met rapper Engel, theatertour ‘De Vertalingen’ met Kees Prins en JP den Tex, de Musketiers met Paskal Jakobsen en Bertolf Lentink, een eigen kerkentour, een ode aan Bram Vermeulen en liedjes met MEAU, Snelle en Thomas Acda, Typhoon en Maan. Om maar wat te noemen. NPO Radio 1 belde met Paul om te vragen hoe hij het doet.

Samenwerken

Paul benadrukt zelf dat hij het vooral heel erg leuk vindt om met zo veel verschillende mensen samen te werken. Gedurende het seizoen wisselt hij een aantal keer tussen de verschillende projecten en geniet hij van de afwisseling. Zoals hij ook in een interview met het AD vertelde: “Het lekkere nu is dat ik gewoon kan doen wat ik wil. Misschien maak ik één plaat, maar misschien ook wel drie. Het mag allemaal! Ik geniet nu ontzettend van de vrije grond die ik gewonnen heb”

Share on