Show menu

Welkom Pepijn Lanen

Pennies From Heaven is een meerjarige publishing samenwerking aangegaan met Pepijn Lanen. Pepijn is ook wel bekend als songwriter/rapper ‘Faberyayo’ van De Jeugd Van Tegenwoordig.

Pepijn is niet alleen bekend van zijn werk als tekstdichter en rapper bij De Jeugd Van Tegenwoordig maar ook van zijn samenwerkingen met Piet Parra en Rimer London onder de naam Le Le en zijn samenwerking met songwriter/producer Benny Sings. Deze laatste samenwerking heeft in 2015 geleid tot het persoonlijke album ‘Coco’ en in 2019 tot het album  (❤) . Pepijn is daarnaast schrijver van de verhalen bundel ‘Sjeumig’ (2013), de roman ‘Naamloos’ (2016) en het in 2019 uitgebrachte boek ‘Het Wapen van Sjeng’. Het is dan ook niet meer dan terecht dat Pepijn maandagavond de prestigieuze ‘Lennaert Nijgh Prijs’ uitgereikt heeft gekregen tijdens het Buma Awards Gala.

“We zijn heel blij dat een veelzijdig talent als Pepijn met ons de samenwerking is aangegaan”, aldus Wim Kwakman. “Pepijn past helemaal bij Pennies From Heaven en we kijken uit naar een creatieve toekomst met hem”.

“Ik heb er zeer veel zin in”, aldus Pepijn Lanen.

Vorige week werd al bekend dat Pennies From Heaven een meerjarige publishing samenwerking aangegaan is met Freddy Tratlehner. Freddy is ook wel bekend als songwriter/rapper ‘Vjèze Fur’ van De Jeugd Van Tegenwoordig. “Kijk, je werkt hier al jaren naartoe en op een dag is het zo ver. Het is als een jongensdroom die uitkomt en elke dag droom je er een stukje bij”, aldus Freddy.

Share on