Show menu
30 09 2022

Re-release: Brainpower – Verschil Moet Er Zijn (album, 20th anniversary edition)

Vandaag is de speciale re-release van Brainpower’s album ‘Verschil Moet Er Zijn’ – 20th Anniversary Deluxe Edition uitgekomen.

Dit jaar bestaat het tweede album van Brainpower ‘Verschil Moet Er Zijn’ 20 jaar. Één van de meest essentiële platen, die Nederlandstalige Hip Hop in oa Nederland, België en het Caribisch gebied echt groot heeft helpen maken door meerdere generaties te inspireren. Zo brak het destijds alle records en trapte Brainpower hiermee de deur open voor alle rappers die erna verschenen.

De tijdloze klassieker ‘Dansplaat’ stond in totaal maar liefst 37 weken in de charts in de Benelux en het album zelfs 42 weken. Exact 20 jaar nadat ‘Verschil Moet Er Zijn’ verscheen, is er nu deze Deluxe Edition: een prachtige gatefold editie met insert op uniek gekleurd dubbelvinyl inclusief een speciaal voor deze set vormgegeven slipmat. Plus twee bonus tracks die nooit eerder op vinyl zijn verschenen. Deze speciale uitgave is verkrijgbaar via Concerto. Tevens is er een uitgave op cassette beschikbaar via Music On Cassette.

GATEFOLD COVER / GENUMMERDE EDITIE VAN 250 STUKS
Plus twee bonustracks. Dans Maar (Brainpower vs Herman Van Veen) + Dansplaat (Live @ Rock Werchter 2002) Remaster
True Classic OG Edition 2 LP Set
‘The Godfather’ Desk Maple Brown &
Take The Cannoli Corleone Splatter Vinyl

Beluister ‘Verschil Moet Er Zijn’ op Spotify.

Share on