Show menu
18 01 2024

Release: Benny Sings – Young Hearts (Polo & Pan Remix) + Pyjamas (CHAMOS Remix)

Vandaag zijn de nieuwe tracks ‘Young Hearts (Polo & Pan Remix)’ en ‘Pyjamas (CHAMOS Remix) van Benny Sings uitgekomen.

Benny Sings heeft een samenwerking gezocht met het Franse duo Polo & Pan voor een remix van zijn nummer ‘Young Hearts‘, het titelnummer van zijn album Young Hearts uit 2023. Een langverwachte samenwerking die eindelijk werkelijkheid wordt. De perfecte dancetrack, met de zang van Remi Wolf, om het jaar 2024 op een hoogtepunt te beginnen. Is het al lente?

Het Franse duo verklaart: “We zijn altijd grote bewonderaars geweest van Benny’s muzikaliteit en geweldige groove. Zijn stem is vol mysterie, poëtische nostalgie en klonk altijd vreemd bekend. Voor ons beiden was het een droomsamenwerking en we kunnen niet wachten om de studio in te duiken en samen aan meer projecten te werken.”

Vandaag is tevens een remix van ‘Pyjamas‘ door Amsterdams DJ collectief CHAMOS uitgekomen.

2023 was het meest succesvolle jaar voor Benny Sings tot nu toe. Zijn nieuwste album ‘Young Hearts‘, met hits als ‘Pyjamas ft. Remi Wolf‘ en ‘Young Hearts‘, behaalde meer dan 20 miljoen streams op alle platforms. Hij gaf in het voorjaar een uitverkochte Europese tour, gevolgd door een tour in de VS en Azië later in het jaar. In december 2023 vierde hij zijn 20-jarig jubileum als artiest met een uitverkochte show in het iconische Carré Theater in Amsterdam.

Young Hearts (Polo & Pan Remix) en Pyjamas (CHAMOS Remix) zijn onder andere te beluisteren op Spotify.

Benieuwd naar meer nieuwe releases? Volg onze playlist op Spotify.

Share on