Show menu

Release: BLØF – POLAROID (album)

Het nieuwe album ‘POLAROID’ van BLØF is nu overal te beluisteren en verkrijgbaar. De liedjes op het nieuwe album gaan over liefde, verlies en rouw, maar ook over een hernieuwd vertrouwen in de toekomst. Het 13e studio-album van de mannen uit Zeeland is op de dag van de release direct benoemd tot NPO Radio 2 Album van de Week.

Elke BLØF-plaat staat garant voor tijdloze liedjes en dat is op ‘POLAROID’ niet anders. Rustige nummers worden afgewisseld met stevig gitaarwerk, en zoals altijd zijn er de veel besproken songteksten van BLØF-bassist Peter Slager, waarvan zanger Paskal Jakobsen onlangs toegaf dat hij zelf ook niet altijd weet waar ze over gaan. En dat hem dat ook niet uitmaakt, omdat hij het fijn vindt om ze op zijn eigen manier te interpreteren.

30-jarig jubileum BLØF

BLØF bestaat 30 jaar en dat wordt uitbundig gevierd met twee jubileumconcerten in de Ziggo Dome. Daarna start BLØF met een clubtour, die aftrapt in 013 in Tilburg. Verwacht hierbij ook meerdere tracks van ‘POLAROID’: “Op één of andere manier is dit meer dan andere albums gemaakt om live te spelen. Want we hadden dat ook voor ogen. Er staan een stuk of drie tracks op die zes, zeven, acht minuten zijn. We hebben dat hele idee van ‘Er moeten hits op staan’ ook gewoon losgelaten”, aldus Paskal Jakobsen.

Share on