Show menu
23 09 2022

Release: KUZKO – Milkshakes & Heartbreaks (EP)

Vandaag is de nieuwe EP ‘Milkshakes & Heartbreaks’ van KUZKO uitgekomen. De EP is onder andere te beluisteren op Spotify.

Het Rotterdamse synthpop duo KUZKO brengt hun nieuwe EP ‘Milkshakes & Heartbreaks’ uit. Het is de tweede EP van KUZKO, die eerder dit jaar werden benoemd tot 3FM Talent en MTV Push act en op diverse grote festivals hebben gestaan deze zomer.

‘Milkshakes & Heartbreaks’ is KUZKO’s muzikale vertaling van een romantisch tienerdrama. Met hun nieuwe EP neemt KUZKO je mee (terug) naar de middelbare schooltijd: thema’s als het hebben van een crush, knipperlichtrelaties, verloren zijn en grenzen opzoeken worden door KUZKO vertaald naar catchy melodieën en dansbare songs. Ze omschrijven hun sound zelf als “electropop in de Amerikaanse traditie maar met de funky nasmaak van Europa; alsof je Los Angeles, Berlijn en Rotterdam in de blender hebt gestopt.”

De release van de EP trappen ze af met een release show op vrijdag 30 september a.s. in Cinetol in Amsterdam, met, hoe kan het ook anders: een highschool prom-night thema.

Op donderdag 1 december a.s. begint hun clubtour samen met MAXINE:
Donderdag 1 december – Mezz, Breda
Donderdag 8 december – Merleyn, Nijmegen
Zaterdag 10 december – Hedon, Zwolle
Donderdag 15 december – TivoliVredenburg, Utrecht
Donderdag 22 december – Rotown, Rotterdam
Donderdag 29 december – Paard, Den Haag

Beluister ‘Milkshakes & Heartbreaks’ op Spotify.

Benieuwd naar meer nieuwe releases? Volg onze playlist op Spotify.

Share on