Show menu

Release: Rex Orange County – WHO CARES? (album)

Rex Orange County brengt vandaag in samenwerking met Benny Sings zijn nieuwe album ‘WHO CARES?‘ uit. De eerste single van het album, ‘KEEP IT UP’, was al eerder te beluisteren en te zien op YouTube.

Wat begon als een sessie zonder verwachtingen, mondde uit in 10 productieve dagen waarin Rex en Benny in nauwe samenwerking een heel album schreven en opnamen.

De Amsterdamse artiest, songwriter & producer Benny Sings mag artiesten als John Mayer, Rita Ora, Anderson .Paak en Jamie Cullum tot zijn fanbase rekenen. Met zijn liedjes behaalde hij al meer dan 100 miljoen streams op Spotify. De lo-fi pop songs zijn kenmerkend voor het geluid van Benny Sings en werden gebruikt in series als Love Life (HBO), Easy (Netflix) en in Apple, Kirin en Google Nest campagnes.

Hij speelt met zijn band succesvol over de hele wereld en heeft onder andere in Japan en Amerika een grote fanschare waar hij jaarlijks eigen shows geeft. Deze zomer gaat hij op tour in de Verenigde Staten langs onder meer Outside Lands Music Festival in San Francisco.

Share on