Show menu
08 07 2022

Release: S10 & BLØF – Laat Me Los (single)

Vandaag is de nieuwe single ‘Laat Me Los’ van S10 & BLØF uitgekomen. De single is onder andere te beluisteren op Spotify. Uit deze bijzondere samenwerking vloeit een gevoelig maar ook krachtig nummer.

Het is een bijzonder jaar voor S10. Met haar deelname aan het Songfestival kwam een lang gekoesterde wens uit en schreef ze geschiedenis door met ‘De Diepte’ meer dan 1 miljoen streams te behalen in 24 uur tijd. Amper twee maanden na de finale laat ze vandaag een nieuwe single los in samenwerking met niemand minder dan BLØF. ‘Laat Me Los‘ is een samensmelting van S10 en BLØF hun eigen verhalen. Uit deze bijzondere samenwerking vloeit een gevoelig, maar ook krachtig nummer over het laten gaan van mensen die je dierbaar zijn. Bij Concert at SEA verrasten ze de bezoekers al door het nummer live te laten horen. Beelden hiervan staan op het YouTube-kanaal van BLØF. Fans van S10 kunnen dit najaar een nieuw album verwachten en een bijzondere live show in AFAS Live op 25 november. De officiële videoclip van ‘Laat Me Los’ verschijnt volgende week.

“Ik ben al heel lang fan van de muziek van BLØF en hun teksten. Ik ben vereerd dat ze van dit dierbare liedje zoiets moois hebben gemaakt. ‘Laat me los’ gaat over iemand missen en dat zolang je aan diegene denkt, die persoon nog dichtbij is.”
– S10

“Wij hoefden niet lang na te denken toen we S10 hoorden zeggen dat ze wel een keer met ons zou willen werken. Want wij ook met haar. S10 is een bijzonder talent, veel volwassener en met veel meer diepgang dan haar leeftijd zou kunnen doen vermoeden. ‘Laat Me Los’ is echt een ‘labour of love’, waar we zeer trots op zijn. Het was ons een eer en een genoegen dit lied met S10 te maken.”
– BLØF

Over S10

S10 – de artiestennaam van Stien den Hollander – is inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop. Met miljoenen streams op haar naam, samenwerkingen met Nederlands grootste artiesten en lovende reacties op haar werk van muziekrecensenten laat S10 keer op keer van zich horen. In haar eigen taal – Nederlands – want wat ze deelt, is haar verhaal. In 2022 vertegenwoordigde S10 Nederland op het Eurovisie Songfestival in Turijn met het nummer ‘De Diepte’, waarmee ze de 11e plek behaalde. Inmiddels heeft het nummer de platina status behaald in Nederland en heeft ze hiervoor tijdens haar show in Paradiso de platina plaat in ontvangst mogen nemen. Ook met ‘Adem Je In’ wist ze Nederland te veroveren. Het nummer, inclusief de remix met Frenna en Kevin, heeft bij elkaar meer dan 30 miljoen streams. Dit najaar zal ze dit succesvolle jaar afsluiten in AFAS Live met haar grootste show tot nu toe.

Over BLØF

BLØF is een van de meest succesvolle bands van Nederland. De in 1992 opgerichte band brak door met hun single ‘Liefs Uit Londen’ en scoorden sindsdien Talloze hits. Met nummers zoals ‘Wat Zou Je Doen’, ‘Omarm’ en ‘Alles Is Liefde’ is de band niet meer weg te denken. In de afgelopen 30 jaar heeft de band 12 studio-albums uitgebracht en sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Share on