Show menu
08 07 2022

TopSong voor S10 & BLØF – Laat Me Los

BLØF en S10 hebben de handen ineen geslagen voor een prachtige nieuwe samenwerking. Ze schreven samen de teksten en namen het nummer ‘Laat Me Los‘ op. Paul Rabbering belde met het duo om ze te verrassen met de NPO Radio 2 TopSong.

S10 is groot fan van BLØF

“Ik had sowieso al de wens om met BLØF te werken”, vertelt Stien in Aan De Slag. “Ik ben groot fan en heb al vaker samengewerkt met Peter. Ik had een demoversie van een liedje gemaakt en hem opgestuurd. Het is een heel persoonlijk liedje, dus ik dacht misschien vinden ze het heelmaal niet vet. Maar BLØF is met het liedje aan de slag gegaan en het is echt geweldig geworden.”

Paskal vult aan: “Wij hadden ook al eens besproken ‘Kunnen we niet een keer met S10 samenwerken?’. We hebben onze eigen draai aan het nummer gegeven. Iedereen heeft een eigen couplet geschreven. Het komt uit Stien haar koker en toen we het liedje hoorden, hoorde ik daar gelijk mijn eigen stem in.”

Live op Concert at SEA

BLØF en S10 primeurden het nummer afgelopen weekend samen op Concert at SEA tijdens de afsluitende show van BLØF. Het nummer werd goed ontvangen door het publiek dat massaal een zee van oneindige lichtjes creëerde.

Share on