Show menu

Will Knox pakt TopSong met Son Mieux – Multicolor

Na ‘1992‘ en ‘Can’t Get Enough‘ is het wederom raak voor Will Knox met Son Mieux. Met de aanstekelijke nieuwe single ‘Multicolor‘, mede geschreven door Will Knox, heeft Son Mieux de NPO Radio 2 TopSong in de wacht gesleept.

Son Mieux heeft album ‘The Mustard Seed‘ nog geen half jaar geleden uitgebracht, en is nu alweer terug met een uiterst dansbare nieuwe single. Het onlangs verschenen ‘Multicolor’ viel meteen in de smaak bij de dj’s van NPO Radio 2, die de track uitriepen tot NPO Radio 2 TopSong. Bart Arens belde frontman Camiel Meiresonne vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! wakker om het goede nieuws te vertellen. De zanger, die ondanks flinke koorts de afgelopen avonden met de band op het podium stond, reageerde enthousiast: “Dat is fantastisch!”

Edison

De TopSong-uitverkiezing is niet de eerste prijs voor Son Mieux dit jaar. De Haagse formatie mocht in april een Edison in ontvangst nemen voor ‘The Mustard Seed’. Op dat album zijn meerdere bijdragen van Will Knox te horen. “Bijna ieder liedje op het album spoort aan tot bewegen”, oordeelde de jury over de plaat.

Share on