Show menu
14 12 2022

Bernard Gepken genomineerd voor Cultuurprijs Emmen

Bernard Gepken is genomineerd voor de Cultuurprijs Emmen. De nominatie is een blijk van waardering voor de culturele verrijking die Bernard de gemeente Emmen brengt.

Over Bernard Gepken

Bernard Gepken is muzikant. Hij schrijft liedjes met en voor andere artiesten en werkt als producer of sessiemuzikant mee aan studio-opnames. Bij een aantal van die artiesten toert hij als vaste gitarist. Vanuit zijn eigen studio in Emmen werkt hij ook als componist en producer in ‘sonic branding’. Bernard Gepken werkt onder andere samen met Maaike Ouboter, Rob Dekay, Stephanie Struijk, Marlene Bakker en Daniël Lohues. “Ik zoek naar wat een artiest uniek maakt en probeer dat te versterken. Als sessiemuzikant werk je vaak mee aan losse, korte projecten. Dat is fijn, maar ik werk ook graag langer met dezelfde mensen. Er zijn verschillende artiesten waar ik al bijna 10 jaar of langer mee werk. Tien jaar geleden ben ik al eens genomineerd geweest voor de Aanmoedigingsprijs, extra mooi dat ik nu genomineerd ben voor de Cultuurprijs.”

Stemmen kan nog tot en met 19 december via de website van Facet Emmen. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Emmen, in de eerste week van januari 2023, wordt de winnaar van de Cultuurprijs 2022 bekendgemaakt.

Share on