Show menu
09 02 2023

Edison Pop nominaties voor Orange Skyline en Will Knox

De Edison Pop 2023 nominaties zijn bekend gemaakt. Onder meer het self-titled album van Orange Skyline, het mede door Will Knox geschreven ‘Multicolor’ van Son Mieux en het mede door Freez geschreven ‘Alleen In De Pauze’ van Typhoon konden op een nominatie rekenen.

Orange Skyline – categorie rock

Het self-titled album van Orange Skyline, met daarop onder meer de singles ‘A Fire‘ en ‘Meet You In The Middle‘ is genomineerd in de categorie rock.

“Orange Skyline uit Groningen ziet zichzelf als een Europese band en hun self titled album klinkt inderdaad on-Nederlands goed. Een sterke plaat met goede liedjes, een grote gitaar sound en een flinke dosis bravoure. Dit tweede album laat zien dat er nog heel veel meer potentie zit in Orange Skyline: the sky is the limit!”

Beluister Orange Skyline – Orange Skyline op Spotify.

Son Mieux – ‘Multicolor’ – categorie song

De song ‘Multicolor‘ van Son Mieux, mede geschreven door Will Knox, is genomineerd in de categorie song.

“Son Mieux bouwt onder aanvoering van frontman Camiel Meiresonne al enkele jaren gestaag aan een mooie carrière, zowel op het podium waar Camiel en band bekend staan om hun intense en up-beat optredens, als ook met de muziek die werd uitgebracht. In 2022 beleefde de band haar grote doorbraak met de single ‘Multicolor’. Een track die dansbaar en catchy is, tekstueel gewicht heeft en op vrijwel alle radiostations te horen was, veel gestreamd werd en met recht één van de festival-anthems van 2022 genoemd kan worden.”

Beluister Son Mieux – Multicolor op Spotify.

Typhoon – ‘Alleen In De Pauze’ – categorie videoclip

De song ‘Alleen In De Pauze’ van Typhoon, mede geschreven door Freez, is genomineerd in de categorie song.

“Een klassieke choreografie-clip opgenomen in een verveloze fabriekshal, met simpele maar sfeervolle verwijzingen naar de highschool-sfeer van ijzeren kluisjes en schooluniformen. De danspassen zijn losjes, de bewegingen al net zo deinend als de song.”

Beluister Typhoon – Alleen In De Pauze op Spotify.

Share on