Show menu
30 09 2022

KUZKO viert EP release met eigen Prom Night

Het Rotterdamse synthpop duo KUZKO staat bekend om hun eigenzinnige en vrolijke indie songs over high school drama, bandaffaires en vurige crushes. Vanavond vieren ze de release van hun tweede EP ‘Milkshakes & Heartbreaks’ in Cinetol met een eigen “Prom Night”.

De eerste single van de EP, ‘Penelope’, werd begin dit jaar opgepikt door 3FM en de zender maakte de band meteen 3FM Talent, net als clipzender MTV die KUZKO tot MTV Push act bombardeerde. Ook de onlangs verschenen single ‘Home’ laat de typische KUZKO-sound horen met aanstekelijke hook, melodieuze zanglijnen en een finale die zich perfect leent voor een dampende liveshow. Want één ding is zeker, een optreden van KUZKO is een gegarandeerd feestje. Dat bewezen ze al tijdens de Popronde 2021, Eurosonic Noorderslag 2022 en de talloze festivals die ze inmiddels op hun kop hebben gezet.

Tijdens de KUZKO Prom Night ter ere van hun EP zullen zij het publiek meeslepen in hun kleurrijke synthpopwereld. Ze leveren met hun vierkoppige live band een energieke en dansbare set, inclusief: outfits in thema, foute danspasjes en aaibare alpaca knuffels.

Beluister ‘Milkshakes & Heartbreak’ op Spotify.

Share on