Show menu
11 11 2022

Release: BLØF – ‘3Ø – We Doen Wat We Kunnen’ (album)

BLØF heeft vandaag het jubileumalbum ‘3Ø – We Doen Wat We Kunnen’ uitgebracht. Het album verschijnt ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum van de band en is beschikbaar in een 3LP- en 3CD versie. Het bevat een selectie uit de grote reeks aan hits van de band van de afgelopen dertig jaar. Op de 3CD versie staan ook enkele nog niet eerder uitgebrachte liedjes en bijzondere live-opnames onder de noemer ‘Kwijtgeraakt & Teruggevonden’.

De band heeft alle nummers met zorg uitgekozen; ze zeggen er het volgende over: “Als je van ‘Liefs Uit Londen’ tot aan ‘Laat Me Los’ luistert, dan besef je wat een trip het is geweest, 30 jaar BLØF. En nog steeds is, want we zijn nog lang niet klaar. En naast de hits en bekendere liedjes zijn er ook altijd nog zoveel dingen die we een beetje vergeten waren, en die hebben we ook verzameld op de ‘Kwijtgeraakt & Teruggevonden’ plaat.”

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek Zonder Ringen’, ‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ en Zoutelande’. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, de Popprijs en werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy, Ziggo Dome en organiseren al vijftien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Eerder dit jaar gaf de band uitverkochte concerten in de Ziggo Dome in het kader van het dertigjarig jubileum van BLØF.

Beluister BLØF op Spotify.

BLØF kondigt het album '3Ø - We Doen Wat We Kunnen' aan

Share on