Show menu
11 08 2022

Release: Musketiers – Het Wordt Toch Niet Beter Dan Dit (single)

Vandaag is de nieuwe single ‘Het Wordt Toch Niet Beter Dan Dit’ van Musketiers uitgekomen. De single is onder andere te beluisteren op Spotify.

Vandaag heeft de band Musketiers, bestaande uit Paskal Jakobsen, Bertolf Lentink, Daniël Lohues en Paul de Munnik, het nieuwe liedje ‘Het Wordt Toch Niet Beter Dan Dit’ uitgebracht. Het is een voorproefje op het album van Musketiers dat op vrijdag 23 september zal verschijnen.

Naast een nieuwe song, heeft de band ook zijn eigen bier gepresenteerd met de naam ‘Één voor allen, allen voor één’. “Zoals vier stemmen van formaat moeiteloos samensmelten in de liedjes van Musketiers, komen het Belgische gist, de fruitige hop en het aardse, granige zoet van de mouten samen tot deze sprankelende blonde dorstlesser”, zo luidt de omschrijving van het nieuwe biertje.

Paskal Jakobsen is de grote aanjager van het initiatief en met ‘Één voor allen, allen voor één’ bier gaat een langgekoesterde wens van de brouwer in vervulling. “Ik ben er heel veel mee bezig en heb de afgelopen jaren al flink wat brouwsels gemaakt. Daarbij heb ik zo’n beetje alle fouten gemaakt die je kunt maken, maar nu is het gelukt een heerlijk blond bier te brouwen waar ik heel trots op ben”.

Op het etiket van het biertje valt ook te lezen: “Met veel liefde gebrouwen om van te genieten met goede vrienden, muziek en de stralende zon! Het wordt toch niet beter dan dit?” De laatste zin is een verwijzing naar het gelijknamige liedje van de band dat vanaf nu overal te beluisteren is. ‘Het wordt toch niet beter dan dit’ beschrijft de ochtend na een spetterend feest en in het liedje komt de prachtige samenzang die zo kenmerkend is voor de muziek van Musketiers volledig to zijn recht. Naar aanleiding van het recente optreden bij het tv-programma Op1, waar veel indruk werd gemaakt, is besloten het liedje als voorproefje op het album nu al beschikbaar te maken. Het album waarop ook de vierde musketier Daniël Lohues te horen is, verschijnt op vrijdag 23 september 2022.

Musketiers speelt komend najaar in theaters door heel Nederland. De kaarten voor deze tour zijn verkrijgbaar via www.musketiersband.nl

Het bier is binnenkort verkrijgbaar bij lokale slijterijen en op de tour van Musketiers.

Share on