Show menu
23 09 2022

Release: Musketiers – Musketiers (album)

Vandaag heeft de band Musketiers, bestaande uit Paskal Jakobsen, Bertolf Lentink, Paul de Munnik en Daniël Lohues, hun debuutalbum ‘Musketiers’ uitgebracht. Het album is onder andere te beluisteren op Spotify en verkrijgbaar op CD en vinyl.

Paskal Jakobsen is de grote aanjager van Musketiers. Na drie decennia met BLØF groeide in hem de behoefte er iets naast te doen. Na wat belletjes had hij al snel zijn vrienden Bertolf Lentink, Paul de Munnik en Daniël Lohues bij hem thuis over de vloer. Paul de Munnik: “We hebben eerst drie kwartier aan zijn keukentafel gezeten over wat het ongeveer moest worden”. Bertolf vervolgt: “En toen zijn we maar een liedje gaan maken”. Paskal Jakobsen: “We begonnen elke dag met niets en aan het eind van de dag waren we blij verrast met wat die dag had opgeleverd. Wij voelden verwantschap met elkaar. Ik hoop dat de mensen het plezier van het maken terug horen op het album”.

Musketiers gaan dit najaar, zij het zonder Daniël Lohues, op tour door heel Nederland. Aanstaande woensdag 28 september is de première in Middelburg en ze sluiten de tour op 8 december af in Haarlem. De kaarten voor deze tour zijn verkrijgbaar via www.musketiersband.nl.

Beluister Musketiers op Spotify.

Musketiers

Benieuwd naar meer nieuwe releases? Volg onze playlist op Spotify.

Share on