Show menu
23 06 2022

Sync: Arcade te horen in Netflix-serie Selling Sunset

Het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset‘ heeft een Nederlands tintje. In de afsluiter van het vijfde seizoen van de populaire realityserie is namelijk een cover van ‘Arcade’ te horen, uitgevoerd door Davina Michelle. ‘Arcade‘ is mede geschreven door Will Knox en oorspronkelijk uitgevoerd door Duncan Laurence.

Zoals je kan verwachten van Selling Sunset eindigt het vijfde seizoen heel dramatisch. Terwijl we op de achtergrond ‘Arcade’ horen, zien we hoe alle castleden zich voorbereiden op de volgende stap in hun leven. Vanessa is op het vliegveld, waar ze zich klaarmaakt voor een nieuw avontuur, Chrishell heeft nog steeds verdriet van haar break-up met Jason, Christine kijkt dramatisch uit het raam van haar huis en Mary zien we samen met Romaine weglopen.

‘Arcade’ behaalde in 2019 wereldwijde bekendheid als de winnende inzending van Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Het was de eerste keer sinds 1975 dat Nederland het Eurovisie Songfestival won. In navolging hiervan werd ‘Arcade’ een wereldwijde hit en ging de song viral op TikTok.

Share on