Show menu
13 08 2022

TopSong voor Gintronix met 23 Boogie

Stilzitten is onmogelijk op ‘23 Boogie‘, de debuutsingle van Gintronix. De aanstekelijke discotrack is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Gintronix is een nieuwe naam, waar een bekend gezicht achter schuilgaat. Het duo bestaat namelijk uit JB Meijers en zijn dochter Jazz. Met het eerste nummer is het meteen raak: discoknaller ‘23 Boogie‘ werd volledig door vader en dochter Meijers geschreven en opgenomen, en is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Van alle markten thuis

De aanstekelijke discosound van ’23 Boogie’ is een nieuwe richting voor JB Meijers, die in het verleden al bewees met allerlei muzikale genres uit de voeten te kunnen. Zo vormt hij samen met Ilse DeLange de kern van The Common Linnets, bracht hij eerder dit jaar een album uit met Barry Hay en werkte hij veelvuldig samen met Acda en de Munnik en De Dijk.

Maar geen van die muzikale compagnons zal hij kennen zoals hij zijn dochter Jazz kent, met wie JB het duo Gintronix vormt. En als debuutnummer ’23 Boogie’ een indicatie is voor de toekomst, dan verwachten we dat Gintronix in de toekomst nog veel dansvloeren gaat vullen.

Beluister ’23 Boogie’ van Gintronix op Spotify.

Share on